ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Η Art & Construction, ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 και συνεχίζει να αναπτύσσεται και να καθιερώνεται στον χώρο των ανακαινίσεων και των κατασκευών. Πλαισιώνεται από μια ομάδα ικανού και έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού (αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές) σε συνεργασία με τεχνικούς επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, σε όλο το φάσμα της τεχνικής παραγωγής.

Δραστηριοποιείται και αναλαμβάνει μελέτες, κατασκευές ιδιωτικών, επαγγελματικών και δημόσιων έργων κατασκευάζοντας έργα που τα χαρακτηρίζει πάνω απ' όλα το πακέτο ποιότητα -λειτουργικότητα - αισθητική.
Η συνεχή μας ενημέρωση σε νέες τεχνολογίες και εφαρμογές και η γνώση υλικών εξασφαλίζει τον άριστο εξοπλισμό του χώρου και το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίες του πελάτη. Εγγυόμαστε για την ποιότητα κατασκευής, την ακρίβεια και τη συνέπεια σε όλους τους τομείς, από την αρχή του σχεδιασμού έως την παράδοση του έργου, στα απαιτούμενα χρονικά πλαίσια. Αρχή μας είναι ότι η σωστή μελέτη είναι το πρώτο και βασικό στάδιο μιας κατασκευής. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη μας τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου αντιμετωπίζουμε την κάθε δουλειά μας μεμονωμένα.

Μετράμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τον επαγγελματικό και ιδιωτικό σας χώρο ανάλογα με τις ανάγκες και επιθυμίες σας. Τόσο στη χωροταξική διάταξη και λειτουργία του, όσο και στο σχεδιασμό κάθε κατασκευής, καταφέρνουμε και δημιουργούμε τεχνικά άρτια και λειτουργικά έργα. Η συνέπεια και η άψογη οργάνωση συντέλεσαν στην ανάπτυξή της εταιρίας και στην καθιέρωση μας στο χώρο των κατασκευών.

Κατασκευή Ιστοσελίδων NETFOCUS